Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Băsescu, Kovesi și Coldea vor fi AUDIAȚI la Parchet

www.luju.ro
basescu kovesi

Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal după ce postul România TV a difuzat o înregistrare în care Traian Băsescu vorbeşte despre informaţii pe care le-ar fi primit în legătură cu dosarul ICA, în care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Vezi și: Klaus Iohannis calcă în picioare legea amnistiei. ATAC DUR la adresa lui Liviu Dragnea și Tăriceanu

Vezi și: Iohannis, mesaj PUTERNIC către magistrați: 'Fiți demni, NU OBEDIENȚI!' - VIDEO

Având în vedere că procurorii s-au autosesizat, cei acuzați în aceste înregistrări vor fi chemați la audieri, informează surse citate de România TV. Este vorba despre fostul președinte Traian Băsescu, procurorul-șef al DNA Laura Codruța Kovesi și adjunctul SRI, Florian Coldea. Totodată, în fața procurorilor ar putea ajunge și judecătorul Camelia Bogdan.

"Ca urmare a vehiculării în mass media a unor informaţii privind posibile imixtiuni în actul de justiţie, astfel cum a rezultat dintr-o înregistrare făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiţă în care este redat un dialog între fostul preşedinte al României Traian Băsescu şi o altă persoană,(...) în cursul zilei de astăzi, 4 ianuarie 2016, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianaurie 2017 pe postul România TV. În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare", transmite Parchetul General.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.