Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Klaus Iohannis i-a băgat pe liberali în ședință. Întâlnire ferită de ochii lumii la Sibiu (FOTO)

facebook.com
iohannis turcan orban

Preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL Ludovic Orban s-au întâlnit sâmbătă cu liberalii sibieni, felicitându-i pentru pentru rezultatul la alegerile europarlamentare. Pe lângă felicitări și socializare... președintele României și liderii PNL au discutat și despre viitorul imediat. În context s-a discutat despre moțiunea de cenzură pe care PNL ar urma să o depună în curând, despre șansele ei și despre opțiunile în care în care operațiunea este încununată de succes, susțin surse participante la întâlnire pentru STIRIPESURSE.RO

Vezi și: Profilele alegătorilor români (exit poll CURS-Avangarde)

Șefa Grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaților și președinte al PNL Sibiu a relatat despre întâlnire pe pagina personală de Facebook:

"Preşedintele Klaus Iohannis, lupta sa continuă pentru drumul european, oferta Partidului Naţional Liberal, susţinerea obţinută de PNL din partea unor parteneri politici sau din societatea civilă- acestea sunt “ingredientele” care, în mâinile unei organizaţii harnice, hotărâte şi în faţa unor oameni precum sibienii, care ştiu cum vor să arate mâine ţara lor, nu aveau cum să nu conducă la victorie", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

Preşedintele  Klaus Iohannis şi preşedintele PNL, Ludovic Orban i-au felicitat pe liberalii sibieni, PNL Sibiu fiind fililala liberală cu cel mai bun scor electoral din România la alegerile pentru Parlamentul European, 48,33%..

"Acest lucru, adăugat încrederii pe care am primit-o de la oamenii oneşti la votul de duminica trecuta ne dau energia necesară următoarelor competiţii: alegerile prezidenţiale, cele locale şi alegerile generale.Prezenţa Preşedintelui Klaus Iohannis şi a preşedintelui Ludovic Orban alături de noi astăzi este încurajatoare", afirmă Turcan, care postează mai multe imagini de la întâlnirea cu Iohannis şi Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.