Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Parlamentului European, TUR de FORȚĂ în România: Discuții cu Iohannis, Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu

Inquam Photos / Octav Ganea
antonio tajani

O delegație a Parlamentului European, condusă de președintele PE, Antonio Tajani, are, miercuri, întrevederi cu șeful statului, Klaus Iohannis la Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria și cu președinții Legislativului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, la Parlament, conform Mediafax.

De la ora 11.00 delegația Parlamentului European, condusă de Antonio Tajani, va fi primită, miercuri la Palatul Cotroceni, de către Klaus Iohannis, conform agendei oficiale a șefului statului.

De la ora 7.55, președintele PE, Antonio Tajani și secretarul general al Parlamentului European, Klaus Welle, vor fi primit de către premierul Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria, pentru un shake hand.

Inspecția Judiciară, intervenție în FORȚĂ: Verificări în cazul procurorului care a amendat doi polițiști care îl amendaseră la rândul lor

Conform agendei șefului Executivului, de la ora 8.00 va avea loc întrevederea Vioricăi Dăncilă cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, urmând ca de la 8.30 să se desfășoare reuniunea Conferinței Președinților Parlamentului European și a Guvernului României, tot la sediul Guvernului.

De la ora 10.15 oficialii vor face o fotografia de familie, iar de la 10.30 vor fi declarații de presă comune ale premierului Viorica Dăncilă și ale președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani.

Cozmin Guşă, reacţie la anunţul de DEMISIE al lui Rareş Bogdan: 'Nu se justifică în niciun caz acest gen de comportament'

Viorica Dăncilă va oferi și un prânz de lucru, de la ora 12.15 în onoarea președintelui PE, Antonio Tajani.

Întâlnirea de la Palatul Victoria are loc în perspectiva preluării de către România, de la 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de șase luni, a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

Nu în ultimul rând, în intervalul orar 14.00-14.30, delegația condusă de Antonio Tajani va avea o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, preşedintele Antonio Tajani şi liderii grupurilor politice din Parlamentul European vor participa la o dezbatere intitulată "Tinerii în dialog cu Parlamentul European", care va avea loc între orele 16.30 și 18.00, la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.