Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PER îl caracterizează pe Cristian Preda: ‘De la comuniști și până astăzi a știut să lingă și să se supună’

per.ro
Danut Pop

Anunțul făcut de Cristian Preda de alăturare în partidul PLUS, condus de Dacian Cioloş, nu a trecut neobservat pe scena politică românească. Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a comentat ultima mutare.

Citește și:Gabriel Leș, în fața unui eveniment important - Miniștrii apărării din țările membre UE vin la București

„Despre Cristian Preda este vorba. Un țepar politic despre care presa vremii a tot scris cum în traseul său, de la comuniști și până astăzi, a știut să lingă și să se supună fix pentru propriile interese ori ale altora, pentru ca mai apoi să scuipe și să calce pe cadavre. Descoperit de Elena Ceasușescu când înalța ode comunismului, țeparul Cristian Preda a atins culmile succesului politic promovat de o altă Elena, cea din PD-L. Aceeași Elena Udrea care l-a susținut și în obținerea celui de-al doilea mandat european, mandate în care nu a știut decât să vorbească România de rău. Intervențiile sale acide împotriva comunismului, conflictele cu Monica Macovei, Traian Băsescu și ulterior cu Elena Udrea, trebuiesc amintite ca o dovadă a caracterului său de om politic. Este un trădător și țepar în colaborările sale din politică dâmbovițeană. A mușcat mereu mâna care i s-a întins. Este inconsecvent și cred că nu prezintă încredere pentru cei mai mulți dintre cei care îl cunosc. Se pare că doar pentru Julien mai este credibil, ambii încadrându-se la capitolul trădători. Preda se agață astăzi ca un păduche în pletele lui Cioloș, mândru, nevoie mare, că nu va candida la europarlamentare și scăldându-se în neștiință, afirmă că el va da posibilitate PLUSului să aibă oameni în secțiile de votare, grație statutului său de europarlamentar. Cam acesta este nivelul. Mie îmi da cu MINUS... Altfel, mai este valabilă campania "Oameni noi" în politică sau a fost de impresie artistică?”, susține președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, într-un comnicat de presă.

Citește și: Primarii bat cu pumnul în masă la Guvern: se negociază pe o sumă URIAȘĂ

Cristian Preda a fost consilier de stat al preşedintelui Emil Constantinescu, secretar de stat în MAE, apoi consilier prezidenţial al preşedintelui Traian Băsescu. În 2009, a intrat în PDL şi a candidat la alegerile europarlamentare, devenind eurodeputat, pentru un mandat de 5 ani. În 2014 a intrat în PMP şi a fost ales eurodeputat din partea acestui partid, fiind exclus din PMP câteva luni mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.