Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL anunță o nouă CONTESTAȚIE la CCR: Este o lege scandaloasă, care instituie paradisuri fiscale

Orban Ludovic

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Botoșani, că va ataca la CCR legea „scandaloasă” care „instituie un paradis fiscal”, respectiv zone cu regim derogatoriu de la regimul fiscal, aplicabil unor terenuri precum insule, grinduri şi alte suprafeţe de uscat, conform Mediafax.

Citește și: Motivare SURPRIZĂ a CCR pe inițiativa 'Fără Penali' - Candidaturile 'penalilor' NU vor putea fi blocate în totalitate

 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, într-o conferință de presă la Botoșani, că liberalii vor ataca la CCR legea care „instituie un paradis fiscal”.

„Vom ataca la CCR tot în cursul zilei de azi (joi – n.r.), o lege scandaloasă, inițiată și sprijinită de PSD-ALDE, evident și de UDMR și alții care, ce vrea să facă? Să instituie un paradis fiscal, Lacul Belina. Domnul Șerban Nicolae se întoarce la locul comiterii faptei. Iată că acum vin și încearcă să transforme în paradis fiscal toată zona Lacului Belina. Atâta lipsă de decență rar mi-a fost dat să văd. Adică băieții aceștia vor să facă păcănele acolo. E tot o formă de amnistie fiscală pentru niște investitori care, evident, unde vor să investească? La Lacul Belina”, a spus Orban.

La jumătatea lunii aprilie, Camera Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, a aprobat iniţiativa lui Şerban Nicolae care instituie scutiri de taxe pentru activităţi economice autorizate, inclusiv jocurile de noroc, desfăşurate pe terenuri, precum insule, grinduri, sau alte suprafeţe de uscat.

Regimul fiscal derogatoriu şi de regim juridic special va fi aplicabil anumitor terenuri cum ar fi insulele, grindurilor şi altor suprafeţe de uscat, precum şi clădirilor construite pe acestea în care se desfăşoară activităţi economice, potrivit actului normativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.