Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PSD Călărași, Ciprian Pandea, a convocat o întâlnire cu primarii din județ pentru a afla ce cred despre situația lui Liviu Dragnea

PSD

Președintele PSD Călărași, Ciprian Pandea, a convocat o întâlnire cu primarii din județ pentru a afla ce cred despre situația lui Liviu Dragnea. În ce-l privește, Pandea se declară indecis, deși în mare parte este de acord cu cele scrise în scrisoarea anti-Dragnea, scrie Mediafax.

”La ora 19.00 am o întâlnire cu primarii din județ și cred că vom lua cea mai bună decizie. Dar din punctul meu de vedere tindem către unitate și eu cred că numai în interior ne putem rezolva problemele. Unitate în sensul în care acest partid să rămână unit, indiferent cine va fi la conducere, dacă mă întrebați pe mine. Are și domnul președinte meritele lui, sunt de acord și cu unele puncte din acea scrisoare. (...) E o decizie grea și tocmai de aia vreau să mă consult cu primarii, să vedem ce părere au și dânșii. Cel mai important pentru noi însă este să rămânem la guvernare”, a declarat, joi seara, președintele PSD Călărași, Ciprian Pandea.

El a spus că va vota în funcție de ceea ce va discuta cu primarii din județ, chiar dacă ar fi să voteze împotriva părerii sale persoanele.

Întrebat despre Liviu Dragnea, președintele PSD Călărași a spus că a comunicat și joi cu acesta.

Citește și: Europarlamentarul Claudia Țapardel: 'PSD are nevoie de UNITATE, orice conflict se poate rezolva în interiorul partidului'

”Cred că până la urmă se poate găsi o soluție din care toată lumea să fie mulțumită și cred că și doleanțele colegilor trebuie ascultate și poate multe dintre ele puse în aplicare”, a spus Pandea.

Întrebat dacă le dă dreptate, președintele PSD Călărași a răspuns ”În mare, da”.

”Nu sunt de acord cu afirmația domnului președinte, că cei care au semnat sunt cu statul paralel, pentru că mai deunăzi erau cu dânsul și nu pot să cred că toți sunt cu statul paralel. Eu cred că, dacă dialogăm în Comitetul Executiv, găsim cea mai bună soluție”, a conchis Ciprian Pandea.

Și Biroul Permanent Județean al PSD Constanța este, la această oră, în ședință, pentru a stabili poziția pe care o va susține liderul Felix Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.