Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PSD îl laudă pe noul lider din partid de la Gorj: 'Este un prieten bun de-al meu și ştie să conducă o organizaţie'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Deputatul Mihai Weber a fost ales, duminică, preşedinte al PSD Gorj, conferinţa judeţeană de alegeri desfăşurându-se la Târgu-Jiu în prezenţa lui Liviu Dragnea, care a spus despre Weber că este "un om care ştie să conducă o organizaţie, un om cu viziune, deschis", informează Agerpres.

Citește și: Congres al vrăjitoarelor pentru Guvernul României: 'Vrem justiție. Suntem sătule de falsitate, lăcomie și corupție'

Preşedinte executiv al PSD Gorj a fost ales preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Cosmin Popescu, fiind totodată desemnaţi 17 vicepreşedinţi, secretarul general al organizaţiei, trezorierul, dar şi 11 membri ai Biroului Permanent Judeţean.

"S-a ales o echipă bună, o echipă puternică şi care mie personal îmi dă foarte multă încredere pentru mersul bun al acestei organizaţii în continuare. Mihai Weber este un om pe care îl cunosc foarte bine, este un prieten bun de-al meu şi nu de ieri de azi, e un om care ştie să conducă o organizaţie, un om cu viziune, deschis şi în care s-a investit încredere nu numai de către mine, ci şi de către foarte mulţi colegi. Cosmin (Popescu n.r.) este un bun profesionist, un bun administrator, o legătură foarte bună cu primarii, implicat direct şi masiv în dezvoltarea judeţului, în dezvoltarea infrastructurii locale şi judeţene. I-am mulţumit domnului Cârciumaru pentru toată activitatea ca preşedinte de organizaţie PSD, un om respectat în judeţ, respectat în oraş, respectat în Parlamentul României, respectat în partid", a declarat Dragnea într-o conferinţă de presă organizată după alegerile din organizaţia judeţeană a PSD, la care au participat peste 600 de social-democraţi.

Mihai Weber a ţinut să le mulţumească tuturor celor care l-au susţinut pentru funcţia de preşedinte al PSD Gorj.

"Mulţumesc în mod special domnului Florin Cârciumaru şi întregii echipe care a avut încredere şi m-a susţinut pentru a ocupa funcţia de preşedinte al uneia dintre cele mai puternice organizaţii din PSD. Este un moment extrem de important, pe care fiecare dintre noi îl percepe deosebit pentru viitorul organizaţiei noastre, conştienţi de faptul că ne aşteaptă nişte bătălii electorale extrem de importante", a spus Weber.

La conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Gorj a fost prezent şi preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, care a transmis noii conduceri să pună pe primul loc interesele oamenilor şi nu pe cele ale partidului.

În replică, Liviu Dragnea a răspuns: "Eu l-am ascultat pe domnul preşedinte de la ALDE şi îi răspund foarte ferm: PSD nu a pus şi nu va pune niciodată, cel puţin în actuala conducere, interesele de partid deasupra intereselor comunităţilor locale sau intereselor publice. Ceea ce facem noi este de fapt slujirea intereselor comunităţilor locale, intereselor românilor şi a României, astea sunt obiectivele noastre majore, deci nu se poate pune problema asta şi nu accept, indiferent de la cine vine, un astfel de sfat otrăvit, pentru că nu e cazul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.