Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Tribunalului Timiș avertizează, după cazul fetiței din Mehedinți: Oamenii vor alunga magistrații cu pietre

www.facebook.com
adriana stoicescu

Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, susține că oamenii sunt extrem de revoltați pentru situația fetiței din Mehedinți și arată că în cazul în care magistrații vor continua cu decizii de Absurdistan, atunci oamenii îi vor alerga cu pietre din oraș.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

”Revolta oamenilor nu are legătura cu actele de procedură, cu percheziția sau executarea silită, cu adopția. Cu textul de lege aplicabil.  Nici măcar cu cine are dreptate…

Revolta oamenilor are legătură cu comportamentul unui procuror din țărișoara asta care se poate numi lejer Absurdistan. Oamenii au văzut doar cum cei chemați să apere legea bruschează un copil. Nu au văzut hotărârea judecătorească, mandatul de percheziție sau ordonanța procurorului. Și nici nu îi interesează. Pentru că nu e treaba lor. Pe ei îi interesează ca legea să fie respectată, aplicată, cu bună credință și cu decență, cu respectarea demnității umane. Îi interesează să știe că cei chemați să apere legea asta fac”, a scris Adriana Stoicescu pe Facebook.

Magistratul a avertizat că ”revolta oamenilor în acest caz nu este un simplu strigăt ci un avertisment. Căci dacă ne vom crede în continuare mici zeități, călcând peste cadavre ca să ne realizăm “misiunea divină”, existentă doar în căpșorul nostru, vom fi alungați cu pietre din oraș”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.