Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

Un caz incredibil s-a petrecut la Baia de Aramă, în județul Mehedinți. O fetiță de doar 8 ani a fost ridicată de Poliție, ca urmare a unei decizii a Curții de Apel Craiova.

Citește și: Lista neagră din Guvern: Dăncilă negociază o remaniere-fulger / SURSE

Fetița era dată în plasament la o familie, care îi serveau drept asistenți maternali. Familia era în plină procedură de adopție, dar instanța a decis ca fetița să fie dată spre adopție unei familii din Statele Unite.

Jurnaliștii de la Gorj News au aflat că în spatele poveștii se ascund date macabre. Familia din SUA mai are doi copii, iar unul dintre aceștia are mare nevoie de un rinichi.

Se pare că fetiței din România i s-au făcut și teste de compatibilitate, înainte de a fi declanșată procedura de adopție de către familia din SUA. Mai mult, jurnaliștii susțin că familia din SUA a plătit 30.000 de dolari pentru a se asigura că fetița ajunge la ei.

UPDATE: Familia care avea fetița în plasament susține aceleași acuzații. Tatăl arată că fetița a fost luată în mod abuziv și se teme că fetița va fi trimisă în SUA drept carne de tun pentru a dona un rinichi copilului american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.