Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou atac pe Twitter! Președintele Trump către CEO Disney: "Iger, când mă suni să-mi ceri scuze?"

Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump a pretins, joi, scuze din partea unui şef care a decis anularea serialului "Roseanne" din cauza unui mesaj rasist publicat de protagonista show-ului pe Twitter, citând ştirile negative despre el care au fost difuzate de acest trust, scrie Reuters, potrivit news.ro.

Trump, care adesea se plânge că e criticat de mass-media, nu a menţionat mesajul de pe Twitter al actriţei Roseanne Barr, în care aceasta o compara pe Valerie Jarett, consiliera de culoare a lui Obama, cu o maimuţă. Postarea a determinat trustul ABC, deţinut de Disney Co, să anuleze titratul serial.

Jarrett a spus că Bob Iger, CEO la Disney, a sunat-o să-i spună că renunţă la "Roseanne".

În schimb, Trump a scris miercuri pe Twitter că lui Iger nu i-a cerut niciodată scuze pentru "afirmaţiile oribile difuzate despre mine la ABC".

Joi, l-a atacat din nou pe Twitter: "Iger, când mă suni să-mi ceri scuze? Tu şi ABC aţi jignit milioane de oameni şi ei vor un răspuns. Ce mai face Brian Ross? A difuzat o minciună şi încă nu şi-a cerut scuze. Dublu standard!".

Citește și: SUA îi dau bătăi de cap lui Kim Jong-un. Dictatorul s-a plâns Rusiei înaintea summitului istoric de la Singapore

Preşedintele s-a legat de Ross, jurnalist la ABC, care a afirmat în mod eronat în decembrie că Trump l-a demis pe consilierul său pe probleme de securitate Michael Flynn, Ross fiind pregătit să depună mărturie că preşedintele american i-a cerut să ia legătura cu oficiali ruşi în timpul campaniei prezidenţiale. Informaţia a apărut după ce Flynn a recunoscut că a minţit FBI despre contactele sale cu ruşii.

Casa Albă a transmis miercuri că nu susţine mesajul publicat de Barr, o susţinătoare a lui Trump. Preşedintele nu a comentat mesajul rasist.

Barr, în vârstă de 65 de ani, s-a scuzat pentru afirmaţia făcută la adresa lui Jarrett, americancă de culoare, născută în Iran. „Nu îmi plângeţi de milă. Vreau doar să îmi cer scuze faţă de sutele de oameni, de minunaţii scenarişti şi de actorii talentaţi, care şi-au pierdut slujbele din cauza mesajului meu prostesc”.

Agenţia de impresariat artistic ICM a anunţat că nu o va mai reprezenta pe Barr, iar mai multe posturi TV au decis să renunţe la redifuzarea show-ului ei. În plus, platforma Hulu a transmis că noile episoade ale serialului nu vor mai fi disponibile pe serviciul de streaming.

Revenirea serialului „Roseanne”, în luna martie, după 21 de ani, la ABC, a înregistrat o audienţă record, cu 19 milioane de telespectatori pe segmentul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Noul sezon „Roseanne”, format din nouă episoade, a fost cel mai vizionat serial din acest sezon, eclipsând „This is Us” (NBC) şi „The Big Bang Theory” (CBS).

Serialul urma să revină în toamnă cu un al 11-lea sezon de 13 episoade.

Serialul „Roseanne”, care a debutat în 1988, a avut nouă sezoane, până în 1997, şi a fost cel mai urmărit show în Statele Unite în perioada 1989 -1990. Din distribuţia celui de-al 10-lea sezon, lansat în martie 2018, au făcut parte Laurie Metcalf, John Goodman şi Sara Gilbert.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.