Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan: 'Nu sunt suficiente dovezi pentru a acuza Iranul în legătură cu atacurile din Arabia Saudită'

reuters
Erdogan

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat joi că nu este de acord cu acuzarea autorităților de la Teheran pentru atacurile cu drone de luna aceasta din Arabia Saudită, întrucât nu există suficiente dovezi în acest sens, potrivit Al Jazeera, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

„Nu cred că este corect să aruncăm vina asupra Iranului”, a spus Erdogan în cadrul unui interviu acordat Fox News. Totodată, el a reamintit că atacurile au fost lansate din Yemen și a informat că nu este de acord cu sancțiunile impuse de Statele Unite Teheranului.

„Dacă aruncăm toată vina asupra Iranului, nu procedăm bine. Pentru că dovezile pe care le avem nu dovedesc neapărat acest lucru (vinovăția Iranului, n. red.)”, a spus el. „Suntem vecini cu Iranul și știu că sancțiunile nu au rezolvat nimic niciodată”, a adăugat liderul de la Ankara.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

Atacurile cu drone care au vizat rafinării din Arabia Saudită au afectat aproximativ jumătate din producţia de petrol saudită. Insurgenţii huthi din Yemen, susţinuţi de Iran, au revendicat atacurile cu drone care au provocat incendii la centrele saudite de rafinare a petrolului din Abqaiq şi Khurais. Administraţia Donald Trump a atribuit atacurile Iranului, care respinge însă acuzațiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.