Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prețul petrolului a provocat o penurie de alimente în Venezuela. Armata scoasă pe străzi

În Venezuela vor fi constituite patrule militare care vor avea ca misiune să facă ordine în cozile ce apar tot mai frecvent în faţa magazinelor acestei ţări, ce este afectată de o penurie a produselor de bază din cauza crizei economice amplificate de scăderea preţului petrolului, principalul său produs la export, a relatat vineri agenţia EFE. 

Anunţul a fost făcut de preşedintele parlamentului de la Caracas şi totodată vicepreşedinte al Partidului Socialist Unit (de guvernământ), Diosdado Cabello. El a pus penuria pe seama 'războiului economic', care în opinia lui este dus împotriva ţării sale de Statele Unite (a vorbit despre 'imperialismul nord-american') cu sprijinul formaţiunilor de opoziţie din Venezuela. 

De asemenea, oficialul venezuelean a dat indicaţii asupra modului în care vor fi constituite respectivele 'patrule populare militare statale' şi a menţionat că, pe lângă eficientizarea cozilor de la magazine, acestea trebuie să investigheze de ce se formează aceste cozi pentru a identifica în special numeroşii contrabandişti care cumpără mai multe produse pentru a le revinde ulterior.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.