Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prea mult Narcos - Un bărbat din București a fost săltat de DIICOT, după ce și-a tras laborator de cultivare și preparare a drogurilor

mascati perchezitii diicot

Polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit în București un laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor de mare risc. Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii și procurorii DIICOT din Covasna au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de cultivarea prepararea și deținerea de droguri de mare risc. Astfel, joi, a fost făcută o percheziție domiciliară, în municipiul București, în urma căreia a fost descoperit un laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor.

Oamenii legii au confiscat droguri și aparatură

În urma percheziției, polițiștii și procurorii au confiscat aproximativ 5 kilograme grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conținând substanțe cu efect halucinogen, multiple bucăți de timbre și zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunțite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânțat cu ciuperci în diverse stadii de creștere, 10 comprimate, două cântare, precum și kit-uri și aparatură specifică pentru cultivarea, creșterea și deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen.

Un bărbat, de 44 de ani, a fost dus la sediul DIICOT Covasna, pentru audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.