Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRECHEZIȚII într-un județ la suspecți de infracțiuni economice

observatorulph.ro
perchezitii

Poliţiştii au efectuat joi dimineaţă cinci percheziţii la persoane din Drobeta Turnu Severin bănuite de comiterea unor infracţiuni economice cu un prejudiciu total de peste 130.000 de lei, fiind puse în aplicare două mandate de aducere, au informat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

"Suspecţii, în perioada 2009 -2015, au preluat în concesiune o circumscripţie veterinară din judeţ şi au vizat la plată deconturi de activităţi sanitar-veterinare fictive în cadrul unor programe naţionale în valoare de 882.234 lei. (...) În cauză sunt puse în aplicare două mandate de aducere. Oamenii legii au constat că una dintre persoanele implicate a sprijinit şi activitatea unei alte societăţi specializată în activităţi sanitar-veterinare şi a aprobat la plată suna de 430.328 lei", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Lidia Viziru.

Citește și: Încă un VIOL ZGUDUIE România: O minoră a fost BATJOCORITĂ de doi tineri, care au răpit-o, sechestrat-o și abuzat-o SEXUAL

Potrivit acesteia, la efectuarea celor cinci percheziţii domiciliare au participat şi efective ale Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.