Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precipitațiile abundente din ultimele ore afectează localități și linii de cale ferată

News.ro
Inundatii Dolj

Precipitațiile abundente din ultimul interval de timp au afectat 28 de localități din 14 județe, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. S-a intervenit pentru evacuarea apei din șase case, 59 de curți, o anexă gospodărească, 25 de beciuri, precum și pentru degajarea a opt copaci căzuți pe carosabil, fiind avariate două imobile și un autoturism, anunță Rador.

Din cauza apei și a aluviunilor acumulate pe carosabil, circulația rutieră s-a desfășurat temporar cu dificultate pe un drum național și pe două drumuri judeţene. De asemenea, circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar pe magistrala 502 sud-vest, între localitățile Sadova şi Pojorâta, din cauza aluviunilor și a copacilor căzuți, care au obstrucționat calea de acces.

Din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în județul Suceava, două trenuri de călători cu 400 de ocupanți nu au mai putut înainta, însă cu ajutorul echipajelor de intervenție ajunse la fața locului persoanele au fost preluate și transportate la destinație cu mijloace auto puse la dispoziție de CFR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.