Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRECIZARE din partea lui Dan Voiculescu

voiculescu

PRECIZARE

Avand in vedere informatiile eronate si contradictorii aparute in presa astazi, la noul termen in dosarul Telepatia, facem urmatoarele precizari:

La acest termen prof. Dan Voiculescu a fost reprezentat de av. G. Mateut si nu a solicitat nimic instantei. Avocatul Mateut nu a depus la dosarul cauzei inscrisuri si nu a ridicat exceptii. 

De la procesul de astazi au lipsit aparatorii domnilor Corneliu Popa si Alexandru Petre. In lipsa celor doi avocati, Curtea de Apel Bucuresti a acordat un nou termen de judecata in dosarul Telepatia pentru data de 1 iulie 2014. 

In cadrul sedintei de judecata de astazi, judecatorul Florica Duta a ridicat din oficiu exceptia de constituire nelegala a completului din care face parte impreuna cu doamna judecator Carmen Constanta Balaci – inlocuitoarea doamnei judecator Luminita Cristiu Ninu. 

Judecatorul Florica Duta a anuntat ca exista o hotarare a colegiului de conducere al Curtii de Apel Bucuresti din 29 mai, in baza careia este obligatorie o repartitie aleatorie in cazul acestui dosar, repartitie ce nu a avut loc.  

Biroul de presa Dan Voiculescu

Lorena IORDACHE

10.06.2014

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.