Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizări de la Bruxelles despre ARMELE NUCLEARE ale SUA 'mutate' în România

bomba atomica

SUA își mută bombele nucleare în România, părăsind Turcia! Este știrea care a provocat reacții la București, dar și la NATO și Pentagon. Oficialii români spun că informația e o simplă invenție, iar politicienii care au reacționat au punctat și ei imposibilul situației. Precizări vin și de la Bruxelles, din partea europarlamentarului Ioan Mircea Pașcu.

Acesta e de părere că toată povestea e, de fapt, o manipulare, și demontează teoria mutării arsenalului nuclear american din Turcia în România.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

"Stirea" cu mutatul bombelor nucleare de aviatie din Turcia in Romania are, ca si "traficul" cu armament spre teroriști al Sky News, izul unei noi manipulari. Dovada? Ce sa faci cu bombe de aviatie, chiar nucleare, intr-o baza anti-racheta, cum e Deveselu? De ce nu pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, de pilda, care ar da credibilitate stirii? Pt ca, in ochii opiniei publice, Deveselu este mult mai cunoscuta decât Mihail Kogălniceanu, deci conferă mai multă credibilitate, in opinia "papusarilor", dezinformării lor! In plus, cu câteva zile inainte, intr-un fel de "pregătire a terenului" pentru dezinformarea de azi, un specialist rus concluziona ca, datorită răcirii relațiilor dintre Turcia si SUA, rolul Romaniei va ... creste!? Mai trebuie?”, e mesajul transmis, de la Bruxelles, de europarlamentarul PSD.

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.