Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizări în legătură cu articolul referitor la amenda și inchiderea temporară a restaurantului La Cocoșatu

mici

Închis de ANPC, în virtutea dreptului la replică şi a corectei informări a opiniei publice, în legatură cu știrea referitoare la amenzile și inchiderea temporară a restaurantului La Cocoșatu publicată în presă în cursul zilei de astăzi, restaurantul La Cocoșatu precizează:

Imaginile video difuzate de unele publicații în cadrul știrilor aparțin unei alte companii, nu au fost filmate în interiorul localului sau a bucătăriei restaurantului și nu au nicio legătură cu activitatea desfășurată la restaurantul La Cocoșatu.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’

Pe durata celor două filmări care circulă pe internet, pe Youtube și la unele stații TV, au fost prezentate imagini video defăimătoare filmate într-un interior care nu ne aparține și care afectează grav imaginea restaurantului, deoarece numele restaurantului nostru apare în titlu. Din acest motiv, solicităm tuturor publicațiilor care au preluat imaginile video eronate să înlocuiască fotografiile si imaginile care nu au legătură cu restaurantul nostru cu fotografii sau imagini reale din restaurant. Totodată, rugăm toți reprezentanții presei să elimine asocierea numelui și a imaginilor restaurantului nostru cu a altor restaurante, pentru a evita generarea confuziei în rândul clienților noștri.

Deoarece ”Micii La Cocoșatu” reprezintă un element cheie pentru activitatea și imaginea noastră, prezentarea lor într-un mod defăimător sau care poate ridica suspiciuni asupra calității lor ne poate afecta grav imaginea și activitatea, de aceea rugăm toate publicațiile care au preluat imagini eronate sau defăimătoare să ne sprijine în publicarea Declarațiilor de conformitate care atestă calitatea lor. ”Micii La Cocoșatu” sunt un brand românesc creat și menținut pe piața de peste 25 de ani și vă mulțumim că ne ajutați să ne informăm corect clienții astfel încât să continuăm să le oferim acest brand.

Citește și: Noi declarații făcute de Dan Barna! ‘ Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei’

Respectăm decizia ANPC și ne conformăm hotărârii sale. Așa cum au declarat reprezentanții ANPC în cadrul comunicatului difuzat către presă, am început remedierea problemelor ivite și sperăm ca în cel mai scurt timp să redeschidem restaurantul.

Le mulțumim tuturor clienților nostri pentru că sunt alături de noi încă de la deschiderea din 1993 și îi asigurăm că nu-i vom dezamăgi și le vom oferi și pe viitor aceeași zonă de relaxare în familie sau alături de prieteni, cu care i-am obișnuit în ultimii 25 de ani.

Citește și: Teodorovici declară! ‘Respectăm votul din Parlament’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.