Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizari referitoare la propunerea CA al TVR pentru functia de Presedinte-Director General

tvr

Ca urmare a informatiilor inexacte vehiculate in mediul online referitoare la recomandarea Consiliului de Administratie al SRTV pentru functia de Presedinte-Director General al societatii, facem urmatoarele precizari: Consiliul de Administratie al SRTV a inaintat presedintilor Birourilor Permanente ale celor doua Camere, precum si presedintilor comisiilor de cultura ale Senatului si Camerei Deputatilor o singura recomandare pentru functia de PDG al SRTv, respectiv doamna Monica Simona Ghiurco.

Recomandarea a fost facuta in urma votului derulat in cadrul sedintei CA din data de 28 aprilie a.c., in acord cu Regulam de Organizare si Functionare al Consiliului de Administratie si cu prevederile Legii 41/1994.

In cadrul sedintei, membrii CA au facut doua propuneri pentru functia de PDG, in urma votului dna Monica Ghiurco intrunind 7 voturi, iar dna Irina Radu 5 voturi. Un vot a fost anulat.

 

Monica Ghiurco urmează să fie audiată în Comisiile reunite de Cultură, urmând ca validarea sa să fie supusă votului în plenul reunit al celor două camere, se anunţă într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.