Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predicție: Zelenski dezvăluie într-un documentar cum va muri Putin

Volodimir Zelenski/Facebook
Volodimir Zelenski

Viitorul războiului dintre Rusia și Ucraina nu se stabileşte doar pe câmpul de luptă. Există și o amenințare îngropată în birouri, mai precis în cele ale Kremlinului. Cel puțin așa susține președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care a asigurat că omologul său rus, Vladimir Putin, va ajunge să fie asasinat de cercul său apropiat.

"Cu siguranță va fi o perioadă în care fragilitatea regimului lui Putin se va simți în interiorul statului", explică Zelenski într-un documentar despre primul an al conflictului, potrivit "The Mirror" și citat de rador.

"Carnivorii îl vor mânca pe carnivor. Este foarte important și vor avea nevoie de un motiv pentru a-şi justifica fapta. (...) Vor găsi un motiv pentru a-l ucide pe criminal. O să funcţioneze? Da. Când? Nu știu", susţine președintele ucrainean.

Declarațiile lui Zelenski vin în același timp cu rapoartele care vorbesc despre tensiuni între Putin și Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner. Prigojin i-a acuzat pe ofițerii militari ruși de "înaltă trădare", deoarece i-au interzis accesul la mai multe muniții.

"The Washington Post" a raportat în decembrie anul trecut frustrarea crescândă a celor mai apropiați aliați ai lui Putin față de conducerea președintelui rus, punând la îndoială faptul că strategia sa cu Ucraina se bazează pe improvizație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.