Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu a rupt tăcerea: Niciun cuvânt despre Gabriel Oprea

predoiu facebook

Premierul din umbra al PNL, Catalin Predoiu, vorbeste in termeni duri despre 'indecenta si cinismul nimicului Ponta' in cazul politistului din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Numele vicepremierului Romaniei nu este mentionat in prima reactie publica a lui Predoiu.

"Am spus că tac până mâine, din respect față de funeraliile polițistului Bogdan Gigină, dar indecența și cinismul nimicului Ponta sunt revoltătoare. Ponta, barbarie e să te faci că nu vezi cum se mușamalizează un accident în care a pierit un angajat al statului român. Barbarie e să mănânci paste și să faci glumițe la restaurant cu jurnaliștii, așa cum ai făcut tu în timp ce Aura Ion își dădea sufletul în Apuseni, când tu ar fi trebuit să faci tot ce se poate ca să o salvezi! Barbarie e sa joci baschet, în timp ce premierul Muntenegrului îți salva conaționalii care au supraviețuit accidentului de lângă Podgorica din 2013. Barbarie e să ai in fruntea guvernului un trimis în judecată penală și la șefia partidului de guvernământ un președinte condamnat penal. Ponta, așa cum te știu personal, probabil că de toate acestea nici că-ți pasă, sunt pentru tine doar subiecte de glumițe de prost gust, spuse rânjit pe la mesele voastre de nababi făcute din bani publici furați", a scris Catalin Predoiu pe contul sau de Facebook.

Prima reactie publica a lui Catalin Predoiu despre cazul politistului mort in accidentul de motocicleta vine dupa ce premierul Victor Ponta a cerut, joi, politicienilor, să nu se folosească de tragedii pentru a câştiga capital politic. 'De fiecare dată când se întâmplă o tragedie, apar aceiaşi oameni politici care ţipă şi folosesc fie tragediile, fie arestările ca să câştige vreun pic de capital politic. Asta e un semn de barbarism în politică, poate reuşim să scăpăm de el', a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Vezi şi: Interesul naţional trebuie scos de pe 'silenţios'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.