Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu îl ia peste picior pe Ponta, după ce premierul a anunţat că ar putea demisiona

predoiu-ponta

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu îl ia peste picior pe Victor Ponta, despre care spune că, deşi este jurist, nu cunoaşte Constituţia.

Predoiu a calificat, joi, drept "neconstituţională" varianta invocată de premierul Victor Ponta privind o eventuală demisie din funcţie, respectiv existenţa unui acord în baza căruia preşedintele României să nominalizeze un şef al Executivului tot din rândul actualei coaliţii de guvernare.

"Din punct de vedere politic arată că premierul Victor Ponta nu a înţeles nimic din votul de anul trecut la prezidenţiale, iar din punct de vedere juridic, constituţional demonstrează pe deplin nivelul de cunoştinţe pe care îl are premierul Victor Ponta, jurist de altfel. Deci, este o propunere neconstituţională şi cred că nici nu merită să stăm prea mult asupra ei. Îl luăm prea în serios pe Victor Ponta", a susţinut Predoiu, răspunzând unei întrebări pe această temă, la o dezbatere organizată la Palatul Parlamentului pe tema Strategiei de Securitate Naţională, informează Agerpres.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la postul B1 TV, răspunzând unei întrebări, că ar fi dispus să-şi dea demisia din funcţie doar dacă preşedintele Klaus Iohannis îi va garanta, printr-un ''acord politic'' scris, că noul şef al Executivului va fi tot din partea actualei coaliţii de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.