Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu, măsuri drastice după tragedia de la 2 Mai: 'Desființez IPJ și îl vom regândi pentru a avea o șansă în lupta cu criminalitatea'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin predoiu

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a anunțat luni desființarea IPJ Constanța după tragedia de la 2 mai. „Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot care va fi model pentru celelalte IPJ-uri”, a spus ministrul de Interne.

„Am luat act de acuzațiile din presă și se opune o resetare completă a structurilor din MAI. Voi începe resetarea din județul Constanța și o voi extinde în toată țara. (...) Voi lua măsurile care urmează: Reorganizarea de sus până jos a IPJ Constanța. Întreaga structură organizatorică va fi regândită. Desființez IPJ și îl vom regândi pentru a avea o șansă în lupta cu criminalitatea. Noua organigramă va fi adoptată în jurul datei de 15 octombrie, până atunci va fi conducere interimară. Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot care va fi model pentru celelalte IPJ-uri. O nouă echipă managerială va gestiona activitatea curentă şi va fi condusă de doamna comisar şef Mădălina Vlangăr, actual director la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, ofiţer cu experienţă în cooperarea poliţienească internaţională, care a ocupat inclusiv poziţii de ataşat de afaceri interne, fost şef de brigadă de combatere a criminalităţii.”, a spus Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.