Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu: Permisia lui Dragnea, regulamentară

captura Facebook
Liviu Dragnea

Permisia de o zi primită recent de fostul lider PSD Liviu Dragnea, care execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare, a fost acordată regulamentar, a anunţat, joi, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

"Nota de informare elaborată de conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor privind acordarea unei permisii cetăţeanului Liviu Dragnea, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate la Penitenciarul Rahova, conchide că această permisie a fost acordată regulamentar", a precizat Predoiu.

Cătălin Predoiu a declarat însă că a dispus un control suplimentar la Rahova și la nivelul ANP, vizând toate permisiile date deținuților.

Un articol din Regulamentul de aplicare a Legii privind executarea pedepselor, care prevede că un deținut care e cercetat sau urmărit penal într-un alt dosar nu poate primi o permisie de zi. Liviu Dragnea mai este urmărit penal în dosarul „Tel Drum”.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, condamnare definitivă dispusă de ICCJ în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.