Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției, atac EXPLOZIV la PSD: Carmen Dan, Liviu Dragnea și Florin Iordache au transmis interlopilor mesajul că-și pot face de cap

Inquam Photos / Octav Ganea
Catalin Predoiu

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a acuzat fostele guvernări PSD că au pus umărul, voit sau involuntar, la fenomenul crimei organizate și traficului de persoane, într-o declarație de presă alături de ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, șeful Internelor, Marcel Vela, și Procurorul General al României, Gabriela Scutea.

Citește și: Surse: Tensiuni în Guvern între 'epidemiologi' și miniștri .

„Lucrurile trebuie spuse pe nume. Traficul de persoane si crima organizata au ajuns la un grad intolerabil in tara noastra. Acest fenomen anul trecut s-a intensificat si formele in care s-a desfasurat s-au diversificat. Se datoreaza si unei impunitati pe care crima organizata a simtit-o, a speculat-o, a valorificat-o (...) in timpul fostului Guvern PSD. Daca lucrurile au ajuns in acest punct intelorerabil este pentru ca cei care au condus la vremea respectiva MAI - Carmen Dan, Camera Deputatilor - Liviu Dragnea, Ministerul Justitiei - Florin Iordache, nu au luat masuri la timp, s-au facut ca nu vad acest fenomen, au distrus legislatia in justitie, au descurajat actiunea politistului, au transmis un semnal clar interlopilor ca isi pot fac de cap.  Voit sau involuntar, e mai putin important pentru cetateni, cert este ca rezultatul este acelasi, se vede clar in raportul Departamentului de stat SUA, este o analiza obiectiva, independenta, facuta de alt Guvern”, a zis Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.