Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total Predoiu - Ponta

predoiu ponta

Candidatul PNL la functia de Premier, Catalin Predoiu, se afla intr-un schimb de replici aproape zilnic cu Victor Ponta.

Cele mai recente contre intre cei doi vine dupa ce Ponta a declarat vineri seara, intr-un interviu, ca PNL nu are cu cine sa guverneze. "Ca să vă spun direct, PNL nu are pe nimeni. Nu poţi să guvernezi ţara cu toţi Predoii. I-am văzut, ştim cine a guvernat, sunt aceiaşi oameni. Poate până la anul, în toamnă, găsesc unii mai buni şi atunci poate decid oamenii la vot altfel", a spus Ponta.

In replica, Predoiu ironizeaza cunostintele economice ale Premierului.

"De câte ori Ponta se laudă că știe economie, revăd cu ochii minții "secvența MTO" și zâmbesc. Zâmbesc amar însă, pentru că e secvența în care stau alături cele două forme de eșec ale școlii românești: masterandul cu pile și plagiatorul "habarnist" și nesimțitor la gravitatea situației, ambii cocoțați in copacul funcțiilor publice. Ce-ar putea fi mai grav de această dată, dincolo de aroganța și mojicia pe care le afișează constant, este convingerea sinceră a "tehnocratului" Ponta că el chiar știe economie. Asta i-ar putea rigidiza până la obtuzitate poziția la reexaminarea Codului fiscal, în ciuda faptului că economia și-a încetinit creșterea, în special din cauza reducerii producției industriale. "Tehnocratul MTO" se bazează doar pe creșterea consumului când propovăduiește relaxarea fiscală. Dar cât poți crește consumul daca nu ai producție și competitivitate? La întrebări de genul acesta nu ajunge să pui ochii in tavan și să faci rotiri elocvente de cap. Gimnastica economică nu ajunge. Mai trebuie și știință", a scris acesta, sambata, pe pagina sa de Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.