Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu: Se dezumflă încet toate gogoșile guvernului PSD

predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu propune Executivului un model al 'dezvoltarii echilibrate' care vizeaza parteneriatul cu antreprenorii si societatea civila.

'Propun guvernului Ciolos si viitorului guvern un model al dezvoltarii echilibrate prin parteneriatul guvern - antreprenori - societate civila. Propun un model axat pe investitii publice si private, pe echilibru bugetar, pe investitii în tehnologie si educatie, pe capitalism antreprenorial si reforma companiilor de stat', a scris Predoiu, vineri, pe Facebook.

El arata ca 'încet - încet se dezumfla toate gogosile guvernului PSD', în contextul în care anul trecut cresterea economica a fost sub nivelul indicat de 'propaganda oficiala', conform cifrelor publicate recent de INS.

'Modelul economic promovat de Ponta si axat pe consum si îndatorare nu a dezvoltat economia, ci a creat vulnerabilitati si a conservat si adâncit dezechilibre, în special în companiile de stat si în relatia dintre administratori si antreprenori, care sunt sufocati de legi, birocratie si taxe', a sustinut Predoiu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.