Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei, detalii despre incendiul din Pasajul Unirii: acesta va rămâne închis

pompieri pasaj unirii

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat marţi despre accidentul din Pasajul Unirii, unde a ars o maşină, că până când va fi evacuat fumul, pasajul va rămâne închis, probabil o jumătate de oră sau o oră. Prefectul s-a aflat la faţa locului, după producerea evenimentului.

Citește și: FOTO-VIDEO - O mașină a luat foc în pasajul Unirii: oamenii fug pe jos pentru a nu se intoxica / UPDATE

”Până când va fi evacuat fumul, pasajul va rămâne închis, probabil o jumătate de oră sau o oră”, a spus Toni Greblă, informează News.ro.

El a precizat că ventilaţia pasajului Unirii este făcută pentru un trafic normal. ”În momentul în care ia foc un autovehicul în interiorul pasajului este nomal, cantitatea de fum să fie mai mare, iar evacuarea să nu fie făcută instantaneu ci necesită o jumătate de oră, o oră”, a spus el, precizând că ”pentru a preveni orice fel de incident, participanţii au fost evacuaţi până la restabilirea unei atmosfere normale în pasaj”. ”Repet, e un incident de trafic, în pasaj s-a întâmplat să ia foc un autoturism”, a mai afirmat Toni Greblă.

Despre blocajele care au avut loc în Pasajul Unirii, după refacerea acestuia, prefectul Capitalei a arătat că ”probabil după deschidere nu au mai fost atenţi la presemnalizare”, el arătând că niciun autoturism nu s-a blocat în pasaj ci în barierele de presemnalizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.