Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei le-a dat termen primarilor de sector și lui Nicușor Dan: măsuri de prevenție solicitate de Toni Greblă

Institutia Prefectului Bucuresti
Toni Grebla

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a solicitat, la sfârșitul săptămânii trecute, primarilor de sector și primarului general Nicușor Dan să ia măsuri privind toaletarea copacilor. Greblă le-a impus termen ziua de 4 iulie să comunice măsurile decise, informează surse din cadrul autorităților publice locale pentru STIRIPESURSE.RO.

Mai exact prefectul le-a cerut măsuri concrete pentru stoparea efectelor fenomenelor meteorologice.

„Pentru a diminua în viitor riscul unor asemenea pagube, vă rugăm să întreprindeți de urgență măsuri de identificare a arborilor care se află în declin biologic în spațiul verde și, în conformitate cu legea, să procedați la eliminarea lor. Acolo unde se impune toaletarea unor asemenea arbori poate contrubui la diminuarea procedurii de pagube în timpul unor fenomene meteo extreme.

Solicităm, totodată ca, Primăria Generală să urgenteze eliberarea autorizațiilor/ avizelor cerute de lege pentru ca riscul de evenimente nedorite să se producă.

Vă rugăm, de asemenea, să solicitați operatorului de apă / canal, să ia măsuri urgente de verificare și curățare a canalizării pentru ca acesta să poată să funcționeze la capacitatea proiectată”, se arată în solicitarea trimisă de Prefectură.

Săptămâna trecută, în 14 iunie, o furtună puternică a avut loc în București. Mai multe zone din Capitală au fost afectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.