Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei: 'Ne dorim ca toate şcolile să înceapă anul de învăţământ pe 5 septembrie în sistem normal'

Institutia Prefectului Bucuresti
Toni Grebla

Începerea noului an de învăţământ în condiţii optime reprezintă o prioritate, a transmis prefectul Capitalei, Toni Greblă, care a avut, miercuri, o întâlnire de lucru la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Capitalei, la întâlnire, la care au participat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Sorin Ion, inspectorul şcolar general, Vlad Drinceanu, şi inspectorii şcolari ai celor şase sectoare, s-au analizat stadiul pregătirilor şi măsurile avute în vedere pentru începerea cursurilor în Bucureşti.

"După o perioadă dificilă, în care sistemul de educaţie a avut de suferit din cauza pandemiei COVID-19, începerea noului an şcolar în condiţii optime este o prioritate pentru noi. Vrem să ne asigurăm, din timp, că venim în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor elevilor şi părinţilor şi că vom putea să contribuim la creşterea nivelului de performanţă a sistemului de educaţie. Ne dorim ca toate şcolile din Bucureşti să înceapă anul şcolar pe 5 septembrie în sistem normal, să nu mai avem cazuri de învăţământ online şi elevii să înveţe în condiţii foarte bune", a afirmat Toni Greblă.

Prefectul Capitalei i-a asigurat pe inspectorii şcolari de tot sprijinul său şi a cerut o implicare totală în pregătirea noului an de învăţământ.

Totodată, el a solicitat verificarea tuturor şcolilor din Bucureşti şi păstrarea unei colaborări strânse cu primăriile de sector, astfel încât să fie încheiate rapid lucrările de reabilitare aflate în curs de finalizare şi să fie definitivate demersurile privind obţinerea avizelor necesare desfăşurării activităţii în aceste unităţi de învăţământ, se mai arată în comunicat.

Toni Greblă a precizat că va convoca o nouă întâlnire cu inspectorii şcolari înainte de data de 5 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.