Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei susține că primește telefoane anonime: Probabil că a fost încercare de a pune o lumină a reflectoarelor asupra mea

Inquam Photos/ Octav Ganea
Speranta Cliseru

Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, susține că s-a simțit amenințată, precizând că primește telefoane anonime după protestul din 10 august. De asemenea, Clișeru precizează că nu s-a simțit folosită, însă s-a dorit acordarea unei atenții sporite prefectului Capitalei.

"Nu m-am simțit folosită. Probabil că a fost o încerare de a pune o lumină a reflectoarelor asupra prefectului. Primesc telefoane anonime, m-am obișnuit. Probabil sunt șicane. Le-am declarat la parchet, dar le-au pus pe seama acestor evenimente care probabil au creat emoție", a declarat prefectul Capitalei.

Citeste si Speranța Cliseru, despre secretarul de stat în MAI cercetat: Nici măcar nu are atribuții pe ordine publică. Nu știu dacă actele au fost falsificate

Speranța Cliseru susține că nu se teme că își va pierde funcția, menționând că nu a fost contactată până în prezent de premierul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.