Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul de Vaslui, Mircea Gologan, a verificat, în Noaptea de Înviere, dacă sunt respectate restricţiile de circulaţie

Inquam Photos / George Calin
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Prefectul judeţului Vaslui, Mircea Gologan, a verificat în noaptea de sâmbătă spre duminică dacă se respectă regulile impuse de starea de urgenţă, dar şi de ordonanţele militare emise de Guvern, anunță AGERPRES.

Prefectul a fost însoţit de şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, comisar-şef Gabriel-Doru Panţiru, comisarul-şef de poliţie Petru Maximiuc, adjunctul IPJ Vaslui, şi comisarul George Sava, şeful Poliţiei rutiere.

Citește și: Streinu Cercel, avertisment în plină criză de COVID-19: 'Mă aștept ca în următoarele 5-10 zile să avem o problemă'

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Vaslui, în urma vizitei în judeţ, atât pe drumurile publice, cât şi în lăcaşele de cult şi în vecinătatea acestora, s-a constatat că cetăţenii au dat dovadă de responsabilitate şi au stat acasă.

"Vreau să le mulţumesc cetăţenilor judeţului Vaslui pentru responsabilitatea de care au dat dovadă. Oamenii au înţeles mesajul autorităţilor şi au stat în casă. Este o perioadă dificilă pentru noi toţi, dar cu cât vom fi mai responsabili şi vom respecta distanţarea socială, cu atât vom reuşi să scăpăm mai repede de restricţiile impuse şi să ne reluăm activităţile de zi cu zi. Le doresc tuturor cetăţenilor judeţului Vaslui sărbători pascale liniştite alături de cei dragi. Hristos a Înviat!", a declarat prefectul judeţului Vaslui, citat în comunicatul menţionat.

Vezi și: Un nou simptom asociat cu COVID-19! Observația virusologilor: Unii pacienți sunt confuzi, până în punctul în care nu mai ştiu unde se află, nici în ce an

Autorităţile au informat că voluntarii şi preoţii au împărţit lumina la domiciliu, iar distribuirea a continuat şi duminică, între orele 6,00 şi 12,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.