Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul din Hunedoara, scrisoare DESCHISĂ pentru ministrul Apărării, Nicolae Ciucă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Informații de ultimă oră din Deva.  Echipa militară numită la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi-a încheiat misiunea. Astfel, din această dimineață a fost numită o nouă conducere interimară care îşi va exercita atribuţiunile până în data de 15 mai, când va înceta starea de urgenţă, conform News.ro.

Citește și: Primul SMART VILLAGE din România TAIE fața marilor orașe: are APLICAȚIE prin care se pot sesiza probleme legate de COVID-19

Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă a transmis, joi, o scrisoare deschisă, de mulţumire, ministrului Apărării Naţionale Nicolae-Ionel Ciucă.

”La încheierea cu succes a misiunii de management medical şi operaţional al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Instituţia Prefectului vă transmite mulţumirile locuitorilor judeţului Hunedoara pentru pentru profesionalismul si dedicarea de care a dat dovadă echipa de medici militari, formată din: Locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager; Maior medic Ţambrea Bogdan Ion – director medical; Locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ şi Locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofiţer de stat major. Vă transmitem, domnule ministru, respectul şi consideraţia noastră pentru eforturile pe care ofiţerii Ministerului Apărării Naţionale le-au depus pentru restabilirea funcţionalităţii normale a unităţii medicale hunedorene. Totodată, vă comunicăm că echipa militară de conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi-a exprimat aprecierea faţă de reacţia solidară a societăţii civile, iar noi suntem convinşi că profesionalismul şi deschiderea de care a dat dovadă au transmis încredere, speranţă şi siguranţă locuitorilor Devei şi ai judeţului Hunedoara”, se arată în scrisoare.

Conducerea unităţii medicale este asigurată acum de Bianca Glodeanu – manager general şi Marius Vasile Blendea – director medical, la propunerea Ministerului Sănătăţii, până în data de 15 mai, când va înceta starea de urgenţă în România, provocată de pandemia de coronavirus.

După această dată, Consiliul Judeţean Hunedoara va numi o nouă conducere.

”În mod responsabil, pentru a asigura un management de calitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a emis Dispoziţia nr. 127/2020 prin care, conform competenţei, o numeşte pe doamna Liliana Vaidner în funcţia de manager interimar începând cu data de 15.05.2020. Astfel, conform competenţelor legale, în perioada stării de urgenţă care este stabilită prin Decret prezidenţial până la data de 15 mai 2020, în mod clar şi explicit, Ministerul Sănătăţii şi-a exercitat şi îşi exercită atribuţiile de numire a managementului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. Începând cu data încetării stării de urgenţă, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara îşi exercită prerogativul legal de numire a unui manager interimar al acestei unităţi spitaliceşti”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.