Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul judeţului Olt, Florin Constantin Homorean, anunţă că s-a vindecat de COVID-19, după 'multe zile' de spitalizare

Twitter
covid 19 coronavirus

Prefectul judeţului Olt, Florin Constantin Homorean, a anunţat, sâmbătă, că s-a vindecat de COVID-19, "după multe zile" de internare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu.

"După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul. Astăzi am fost testat negativ la testul COVID-19. Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate. Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile. Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!", a scris prefectul Homorean, pe Facebook.

Homorean a anunţat pe 12 iulie că a fost confirmat cu noul coronavirus şi internat în spital.

Citește și: SURSE - Băsescu pregătește un atac în FORȚĂ: cum s-au făcut jocurile în culisele negocierilor de pe dreapta

Prefectul afirma la acel moment că nu are simptome specifice COVID-19.

"În urmă cu câteva minute am fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi. Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simptomatologie specifică COVID-19", scria Florin Constantin Homorean pe Facebook, în 12 iulie.

Pe 10 iulie au mai fost confirmaţi cu COVID-19 şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Mihai Mihalache, unul dintre adjuncţii săi şi alţi doi poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.