Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul judeţului Satu Mare recomandă persoanelor care se întorc din concediu să se izoleze şapte zile la domiciliu

ipsos.com
izolare

Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, recomandă celor care se întorc din concedii petrecute în zone aglomerate să se izoleze la domiciliu timp de şapte zile, după care să îşi efectueze un test, informează instituţia, luni, printr-un comunicat de presă.

"Prefectul Radu Bud recomandă sătmărenilor care aleg să îşi petreacă concediile de odihnă în destinaţii turistice aglomerate ca, la revenirea din concediu, să se izoleze la domiciliu pentru o perioadă de şapte zile, după care să efectueze un test de tip PCR înainte de a se reîntoarce la locul de muncă pentru a preveni o eventuală propagare a virusului SARS-CoV-2 în comunitate", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

În cadrul şedinţei săptămânale cu şefii structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor au fost discutate noile condiţii de acces al cetăţenilor români în cele mai solicitate destinaţii, precum Grecia, Austria, Ungaria, zone în care este necesară prezentarea unui test COVID-19 recent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.