Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul județului oferă noi informații despre starea pacienților de la Spitalul Cărbunești: 'Au fost trecuți aproape instantaneu pe tuburi de oxigen'

Inquam Photos / Costin Dinca
INCENDIU - BOLI INFECTIOASE Constanta pacienti arsi

Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, susține că aproximativ 100 de bolnavi care erau internați la Spitalul din Târgu Cărbunești sunt evacuați, după ce stația de oxigen a unității s-a sricat. Pacienții sunt ventilați mecanic în aceste momente.

„Sunt aproximativ 100 de bolnavi, dintre care 15 pe secția de ATI, toți sunt evacuați”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marcel Iacobescu. Confom acestuia, pacienții în stare gravă sunt transportați către secția ATI de la Târgu Jiu, iar ceilalți vor fi duși la alte spitale din județ. „Toți bolnavii au fost trecuți aproape instantaneu pe tuburi de oxigen”, a mai spus prefectul.

Planul roșu a fost activat vineri dimineața în județul Gorj, unde stația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești, spital Covid, s-a stricat. „A fost activat planul roșu de intervenție în urma unei defecțiuni apărute de stația de oxigen a Spitalului Târgu Cărbunești. Sunt direcționate la fața locului toate forțele, încercăm să suplimentăm sursele de oxigen, până vom vedem cât de repede va fi remediată defecțiunea”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții ISU Gorj.

FOTO: ARHIVĂ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.