Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul PNL al județului Bistriţa-Năsăud va demisiona după ce și-a anunțat candidatura pentru șefia CJ

Facebook
pnl

Prefectul de Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, va fi candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, propunerea fiind validată, joi, de Biroul Politic Naţional al partidului.

Stelian Dolha a declarat, pentru AGERPRES, că va renunţa la calitatea de prefect "prin demisie, în termen legal", fără a preciza exact data.

"Am fost validat de Biroul Politic Naţional al PNL ca propunere de candidat la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Candidatura urmează a fi asumată după ce voi renunţa la calitatea de prefect. Voi renunţa la calitatea de prefect prin demisie, în termen legal, pentru depunerea candidaturii la Consiliul Judeţean din partea PNL. În timpul cât mai rămân prefect în funcţie, îmi voi exercita ca şi până acum atribuţiile şi voi pregăti un raport de activitate, urmând ca predarea funcţiei să se facă în termeni optimi pentru a asigura buna funcţionare a instituţiei", a spus Dolha.

Prefectul în funcţie a precizat că se va consulta cu premierul Ludovic Orban şi ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu privire la momentul în care să îşi anunţe demisia.

Stelian Dolha a depus jurământul de prefect în luna decembrie a anului trecut.

În prezent, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud este ocupată de Radu Moldovan, care conduce şi filiala judeţeană a PSD. Acesta se află la al doilea mandat şi a anunţat că va candida şi pentru cel de-al treilea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.