Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Bacău a anunțat că restaurantele și cafenelele vor rămâne închise doar în 4 localități din județ

facebook.com
izolare coronavirus

Prefectura Bacău a anunțat că restaurantele și cafenelele vor rămâne închise doar în 4 localități din județ, nu în 8 așa cum anunțase anterior. Unele localități au fost scoase din listă, întrucât cazurile înregistrate sunt în centre rezidențiale, unde persoanele sunt izolate, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bacău, restricționarea activității unor operatori economici se va aplica în patru unități administrativ-teritoriale.

„Aceasta se aplica în 4 UAT-uri și nu în 8 UAT-uri, întrucât au fost scoase din analize centrele rezidențiale în care sunt cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19, aceste persoane fiind izolate și situația acestora este sub control, neprezentând un pericol de îmbolvăvire pentru întreaga comunitate. Astefl, Hotărârea nr. 21 a CJSU se aplica in 4 UAT-uri: orașul Tg. Ocna, Mănăstirea Cașin, Măgura, Tamași”, se arată în comunicat.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Anterior, reprezentanții Prefecturii au anunțat că „se restricţionează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, pe teritoriul a 8 unități administrativ-teritoriale (UAT): Municipiul Bacău; Municipiul Moinești; Orașul Comănești; Orașul Târgu Ocna; Comuna Târgu Trotuș; Comuna Măgura; Comuna Mănăstirea Cașin; Comuna Tamași”.

Conform Prefecturii Bacău, în localitățile vizate de decizia CJSU incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.