Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Bihor a încheiat campania de distribuţie gratuită a măştilor de protecţie şi şerveţelelor biocide

smartreview
masti chirurgicale protectie

Cancelaria Prefectului a anunţat luni, într-un comunicat, finalizarea campaniei de distribuţie gratuită a măştilor de protecţie şi şerveţelelor biocide gratuite în judeţul Bihor.

În campania demarată conform dispoziţiilor prefectului Dumitru Ţiplea s-au distribuit peste 50.000 de măşti de protecţie şi 8.000 de pachete cu şerveţele biocide către aproximativ 25.000 de persoane vulnerabile din judeţul Bihor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

Ultima acţiune a avut loc vineri, 22 mai, când cadrele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor au distribuit gratuit 8.600 de măşti de protecţie şi 1.232 de pachete cu serveţele biocide în zona metropolitană a municipiului Oradea. Pachetele au ajuns la persoane de peste 65 de ani care locuiesc singure şi nu au posibilităţi materiale, precum şi la alte categorii defavorizate.

Materialele distribuite gratuit provin din cantităţile de produse biocide şi echipamente de protecţie confiscate în ultimele două luni, în punctul de trecere a frontierei Borş, în baza ordinelor emise de ministrul Sănătăţii.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

"Prin această campanie am dorit să protejăm persoanele vulnerabile din judeţul Bihor. Mă bucur că am găsit resursele pentru a o pune în practică şi asigur toţi locuitorii Bihorului că vom depune în continuare toate eforturile pentru a identifica noi modalităţi prin care să creştem gradul de protecţie a cetăţenilor împotriva noului coronavirus", a declarat prefectul Dumitru Ţiplea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.