Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura anunță celulă de criză în Capitală din cauza caniculei: Puncte de prim ajutor în zonele aglomerate

primarie6.ro
punct de prim ajutor

Începând de joi, la nivelul Centrului Municipiului București de Coordonare și Conducere a Intervenției, în cadrul Secțiunii Management Operațional – Operații, s-a decis constituirea unei celule pentru monitorizarea efectelor caniculei, anunță Prefectura București, anunță mediafax.

Activitatea acestei structuri se va desfășura în regim permanent.

Prefectul Toni Greblă, președintele Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgentă (CMBSU), a solicitat, joi, membrilor CMBSU să pună în aplicare planurile de măsuri și acțiuni specifice, având în vedere că, în perioada următoare, vremea va fi caniculară, conform prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie.

Totodată, s-a dispus că, începând din data de 22.07.2022, autoritățile publice locale vor organiza puncte de prim ajutor în zonele aglomerate ale fiecărui sector pentru distribuția de apă potabilă și vor informa Prefectura Municipiului București și CMBSU cu privire la centrele deschise și cantitatea de apă disponibilă.

CMBSU a mai decis informarea preventivă a populației cu privire la importanța respectării recomandărilor pe timpul perioadelor caniculare, precum și cu privire la interdicția utilizării focului deschis la arderea de vegetaţie uscată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.