Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Iași anunţă o platformă şi o linie telefonică pentru cei care vor să îi ajute pe refugiaţii din Ucraina

VideoHire
vorbeste la telefon

Prefectul Bogdan Cojocaru a informat că persoanele care doresc să vină în ajutorul cetăţenilor ucraineni care se refugiază în România au la dispoziţie Platforma "Ucraina - Împreună ajutăm mai mult" şi că pot primi informaţii suplimentare la o linie telefonică special înfiinţată, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, platforma "Ucraina - Împreună ajutăm mai mult", disponibilă la linkul https://bit.ly/3K1mb3s, poate fi accesată de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii şi entităţile private care vor să doneze.

"Vreau să mulţumesc tuturor celor care în aceste zile şi-au manifestat intenţia de a ajuta, celor care au ajutat deja. Mobilizarea de care au dat dovadă ieşenii este una foarte ridicată. Avem nevoie de solidaritate în această perioadă. Foarte important: toţi cei care doresc să vină în ajutorul cetăţenilor ucraineni care se refugiază în România au la dispoziţie Platforma 'Ucraina - Împreună ajutăm mai mult". Platforma va asigura alocarea eficientă şi rapidă a resurselor necesare donate sau aflate în rezervele statului persoanelor cu statutul de refugiat/strămutat pe teritoriul României. La nivelul judeţului Iaşi, cei care doresc să ofere asistenţă umanitară pot obţine informaţii suplimentare de la numărul de telefon: +40.232.708.503, disponibil 24 de ore din 24", a informat prefectul Bogdan Cojocaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.