Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Sibiu susţine că toate cadrele medicale sunt sănătoase şi pot trata pacienţi COVID-19

Facebook
medic doctor spital

Toate cadrele medicale din spitalele de stat din judeţul Sibiu nu suferă de nicio boală care să nu le permită să trateze pacienţii infectaţi cu noul coronavirus, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

"În ceea ce priveşte situaţia personalului medical care suferă de afecţiuni medicale ce nu permit desfăşurarea activităţii în tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2, precizăm că la nivelul judeţului Sibiu nu avem personal medical care să se afle în această situaţie", a precizat Andreea Ştefan.

Citește și: Vești pentru toți elevi din România! Când s-ar putea redeschide școlile

Centrul Naţional de Coordonare şi Conducerea Intervenţiei a solicitat în 30 octombrie centrelor judeţene să comunice la Bucureşti numărul de medici şi asistente medicale care suferă de afecţiuni medicale ce nu permit desfăşurarea activităţii acestora în tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2".

În judeţul Sibiu toate spitalele publice tratează pacienţi cu COVID-19: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul Militar de Urgenţă, Spitalul General C.F., Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic de Pediatrie, Spitalul Municipal Mediaş, Spitalul Orăşenesc Agnita şi Spitalul Orăşenesc Cisnădie.

Rata de infectare în judeţul Sibiu este de 8,4 la mia de locuitori, fiind internaţi în spitale, 491 de bolnavi cu COVID-19. În municipiul Sibiu rata de infectare se situează la 12,99 la mia de locuitori, potrivit raportărilor de luni ale Prefecturii Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.