Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Suceava vine cu date de ULTIMĂ ORĂ după ce județul a fost închis: câți oameni se află în CARANTINĂ

Monitorul de Suceava
spitalul judetean suceava

Un număr de 589 de persoane se află în carantină instituţionalizată, alte 4.141 se află în autoizolare la domiciliu în judeţ, iar 2.445 au ieşit din autoizolare, în judeţ, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Găşpărel, conform Agerpres.

Citește și: VIDEO Un polițist s-a DEZLĂNȚUIT în timpul unui control, după ce un șofer i-a spus că e plătit din banii lui

Ea a precizat că, la nivelul judeţul, mai sunt disponibile 78 de locuri pentru carantină instituţionalizată. Potrivit Prefecturii Suceava, echipe mixte formate din 285 de poliţişti, 114 poliţişti local, 43 de militari MApN şi 71 de jandarmi au efectuat acţiuni de verificare privind respectarea măsurilor impuse de ordonanţele militare, vizate fiind 4.280 de persoane aflate în autoizolare sau carantină şi 90 de unităţi economice.

Au fost aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia persoanelor, cu o valoare total de 159.715 lei.

Găşpărel că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate, numărul de teste efectuate şi starea de sănătate a pacienţilor depistaţi pozitiv se fac doar de la nivelul Grupului de Comunicare Strategică, singurul abilitat să confirme sau să infirme informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la aceste aspecte.

Prefectura Suceava roagă populaţia să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare social, prevederile ordonanţelor militare şi ale hotărârilor Comitetului Judeţean pentru Conducerea şi Coordonarea Intervenţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.