Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un polițist s-a DEZLĂNȚUIT în timpul unui control, după ce un șofer i-a spus că e plătit din banii lui

112 politia politie

Restricțiile de trafic impuse prin ordonanțe militare emise în contextul declarării stării de urgență pun la grea încercare nervii oamenilor legii, dar și pe cei ai conducătorilor auto.

Un tânăr oprit de un polițist refuză să îi dea acestuia talonul pentru a-i fi reținut, după ce a fost prins că circula neregulamentar. Discuția dintre cei doi degenerează după ce tânărul refuză să coboare din mașină pe motiv că se teme să nu fie infectat de coronavirus și îi spune polițistului că îl enervează și că îl plătește din banii lui.

 

Sătul probabil să audă celebra replică venită în special de la cei fără loc de muncă, polițistul are o reacție rapidă și scoate cardul pentru a-i da tânărului bani, după ce îl întreabă ce muncește și acesta recunoaște că e angajat sezonier în Anglia. Tânărul filmează întregul scandal și sună la 112, acolo unde reclamă că este agresat, însă deși operatoarea îi explică faptul că apelul lui nu este o urgență, tânărul continuă să se certe cu omul legii, care la rândul său răspunde tăios și îl amenință că îl scoate cu forța din mașină.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.