Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pregătiţi-vă banii, 2 milioane de produse la ofertă! eMag a stabilit data pentru Black Friday de anul acesta. Când încep promoţiile

black friday

eMag a stabilit data pentru Black Friday de anul acesta! Black Friday va începe pe 17 noiembrie la eMAG, iar retailerul online deja anunţă că peste 2.000.000 de produse vor fi în ofertă.

„De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni şi vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce îşi doresc clienţii”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG, potrivit ZF.

Fost șef SPP, dezvăluiri EXPLOZIVE: Ponta mi-a cerut să-l ajut să devină vicepreşedintele Camerei Deputaților. L-a trădat pe Geoană

Printre produsele care vor fi la preţuri de Black Friday sunt televizoare, telefoane, laptopuri, fashion şi articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării şi anvelope.

La această ediţie de Black Friday vor participa şi peste 4.000 de selleri din Marketplaceul eMag.

Anul trecut de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.

„Având în vedere creşterea constantă de la an la an, ne aşteptăm ca şi Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.