Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prejudiciul în cazul tâlhăriei din Caracal, recuperat: Suspectul care a fugit de la Poliţie are antecedente

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Prejudiciul în cazul tâlhăriei comise duminică dimineaţa la o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal a fost recuperat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, aceasta menţionând că tânărul bănuit în acest caz este în continuare căutat după ce a fugit din sediul Poliţiei Caracal, potrivit Agerpres.

Valoarea prejudiciului a fost de aproximativ 9.000 lei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul bănuit în această cauză, care a reuşit să fugă din sediul Poliţiei Caracal sărind pe geam de la etajul unu al imobilului într-un moment în care a rămas singur în încăperea în care era audiat, a ieşit anul acesta din închisoare, unde a executat o pedeapsă pentru tentativă la omor.

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

Bărbatul care a fugit duminică, pe geam, din sediul Poliţiei Caracal ar fi tânărul care în aprilie 2016, la vârsta de 19 ani, ar fi înjunghiat în abdomen un bărbat în curtea Şcolii Nr 7 din Caracal.

În 2016, tânărul de 19 ani s-a sustras urmăririi penale timp de câteva zile şi apoi a fost arestat preventiv, iar în 2017 el a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi trei luni. El a ieşit din închisoare în prima parte a anului 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.