Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Marea RIVALĂ a Elenei Udrea a fost BĂTUTĂ de un celebru fotbalist, în București, în Târgul de Crăciun

Facebook
larisa judele

I-a fost rivală Elenei Udrea, iar acum a ajuns să fie ruptă în bătaie de un celebru fotbalist! Este povestea recentă a Larisei Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, actualul concubin al Elenei Udrea.

Larisa Judele spune că a fost bătută în București, în Târgul de Crăciun, de Dacian Varga, fost campion al României cu Unirea Urziceni, și jucător cu apariții în tricoul Naționalei. Dacian Varga, actualul iubit al cântăreței de muzică populară Maria Constantin, și Larisa au trăit și ei în concubinaj, în urmă cu ceva timp, spun anumite surse.

Citește și: Mihai Gâdea a vorbit! Care este motivul pentru care Carmen Iohannis a refuzat să se prezinte la audieri

„Am avut ghinionul să ţin lângă mine pe unele persoane (aşa-zise prietene) care m-au adus în situaţia asta din cauza unor conversaţii care nu aveau legătură cu mine. Acest Dacian Varga este o cunoştinţă veche de ani de zile, de când îşi petrecea vacanţele în oraşul meu, având bunici acolo. După ce eu m-am mutat în Bucureşti conversaţiile dintre noi s-au încheiat pentru că era flegmatic, arogant, îmi adresa cuvinte jignitoare, ceea ce eu niciodată nu le pot vedea ca pe ceva frumos la un bărbat.

Întâmplarea a fost că am avut prietene comune. Am fost sunată de către o prietenă comuna zilele trecute, care mi-a transmis că a fost sunată şi ea la rândul ei de către Varga şi de către iubita lui actuală, care ea a fost „prietenă” cu mine să îmi spună că dacă îl mai vorbesc de rău mă calcă in picioare!… Am sunat-o pe Maria Constantin, mirată de situaţie, să o întreb personal de ce nu mă sună direct pe mine iubitul ei sau ea dacă are ceva de spus. Nu a răspuns.

Citește și: Ilie Năstase, scandal cu un actor de talie mondială în Capitală! De ce s-a aprins multimilionarul

Nu am avut o perioadă tocmai bună în ultimul timp, şi, ca orice om, am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin că îmi vindea bomboane, am salutat-o şi am întrebat-o ce se întâmplă?! În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut a început să mă înjure să plec de acolo că mă calcă în picioare, am reacţionat la nervi şi i-am spus să vină.

Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă. Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap și peste tot! În acest timp Maria Constantin privea cu satisfacţie!”, a declarat Larisa Judele pentru wowbiz.ro.

Citește și: Tudor Chirilă și-a exprimat părerea! Ce crede acesta despre Ordonanța pe Coduri penale

Larisa Judele a depus deja plângere la poliție și că a fost și la Institutul de Medicină Legală pentru a dovedi că a fost agresată. „Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie!… Vă rog să mă credeţi, nu ştiu de ce a reacţionat aşa, eu nu ştiu motivul, pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi spună ceva concret, dacă am greşit cu ceva!.. Pe mine mă doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată”, a mai spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.