DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Preluarea Pasteur Filiala Filipeşti şi Farmavet de către Gardenica Limited, autorizată de Consiliul Concurenței

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Gardenica Limited, deţinută de către un fond de investiţii controlat de către Banca de Export-Import a Chinei, a preluat companiile Pasteur Filiala Filipeşti şi Farmavet, precum şi unele active aferente activităţii de producţie de furaje ale Agrozootehnica Pietroiu, potrivit news.ro

”În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a informat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Gardenica Limited este deţinută de către Fondul II China CEE, fond de investiţii controlat de către Banca de Export-Import a Chinei. În România, grupul este prezent prin companiile Flash Lightings Services şi Bristol Logistics.

Pasteur Filiala Filipeşti desfăşoară activităţi de producere de produse farmaceutice veterinare de bază, iar Farmavet este specializată în comercializarea produselor biologice, medicamentelor, dezinfectanţi, raticide, reagenţi chimici, echipament de protecţie sanitar etc.

Agrozootehnica Pietroiu are ca principal obiect de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminte oleagionase.  Activitatea de Producţie de Furaje ce urmează a fi transferată constă în proprietăţi şi alte active fixe, drepturi de proprietate intelectuală, şi alte active deţinute de către Agrozootehnica Pietroiu, utilizate în fabricarea şi comercializarea de aditivi pentru furaje şi furaje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.