Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier european, spitalizat în urma unui atac de cord

peter robinson

Prim-ministrul Irlandei de Nord, Peter Robinson, a fost spitalizat luni, în urma suspiciunii că ar fi suferit un atac de cord, transmite BBC, într-o ştire preluată de Reuters.

'Prim-ministrul nu s-a simţit bine în această dimineaţă şi a fost internat în spital pentru unele teste suplimentare', a declarat un purtător de cuvânt al Partidului Unionist Democratic al lui Robinson, citat în presa locală.

Peter Robinson, în vârstă de 66 de ani, conduce executivul nord-irlandez din 2008. El şi vicepremierul Martin McGuinness, membru al partidului republican Sinn Fein, conduc guvernul nord-irlandez conform acordului din 1998 de împărţire a puterii între protestanţi, care doresc să rămână loiali Coroanei britanice, şi catolici, favorabili unificării cu Irlanda.

Martin McGuinness s-a declarat luni, pe Twitter, 'preocupat' la aflarea veştii privind starea de sănătate a lui Robinson, precizând că gândurile şi rugăciunile sale se îndreaptă către premier şi familia acestuia.

La rândul său, premierul britanic David Cameron i-a transmis pe Twitter un mesaj de însănătoşire grabnică lui Peter Robinson, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.