Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League a amânat partida dintre Leeds United şi Aston Villa

Premier League

Conducerea Premier League a decis duminică să amâne partida pe care echipa Leeds United urma să o dispute marţi împotriva formaţiei Aston Villa, în cadrul etapei a 20-a a campionatului de fotbal al Angliei, după ce clubul din Leeds a anunţat că are probleme de lot din cauza infectărilor cu Covid-19, informează AFP, potrivit Agerpres.

Acesta este al 14-lea meci din prima ligă engleză amânat din motive sanitare şi al doilea al lui Leeds United, după cel cu FC Liverpool, prevăzut iniţial în această duminică.

"Chiar dacă nu avem niciun caz nou de Covid în efectivul nostru, majoritatea jucătorilor testaţi pozitiv înaintea jocului cu Liverpool nu au ieşit încă din izolare. Din acest motiv, nu avem deocamdată suficienţi jucători la prima echipă pentru a îndeplini condiţiile fixate de Premier League pentru această întâlnire", a precizat clubul Leeds United într-un comunicat.

Citește și: CJUE arată cum poate deveni dreptul UE SUPERIOR dreptului intern național...

Tot duminică, Premier League a respins o solicitare de amânare formulată tardiv de clubul Crystal Palace, în legătură cu meciul său împotriva formaţiei Tottenham Hotspur, care se va disputa în final duminică, în etapa a 19-a.

Antrenorul francez al lui Crystal Palace, francezul Patrick Vieira, se numără printre persoanele infectate din cadrul clubului său, aflându-se acum în izolare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.